Den regulerbare sengens fleksibilitet og størrelse

Regulerbare senger gir deg en ekstra dimensjon. De er gode å sitte i, de er av god kvalitet og de har en kvalitet sikker motor. Det gjør at man kan justere sengen i hvilken som helst sitteposisjon. Uavhengig av den unike sengetypen, så er det viktig at man velger riktig fleksibilitet og størrelse. Her får du noen gode tips, slik at du kan finne en regulerbar seng som passer deg.

Fleksibilitet

Når man skal velge fleksibilitet, så er det viktig å huske på at man kan finne fjærer i ulike størrelser og typer. Det baserer seg naturligvis på hva slags type kroppsbygning man har. Om man veier under 80 kilo, så skal man velge ordinære pocketfjær. Veier man mellom 95 og 100 kilo så skal man gå for multipocket fjær. Sistnevnte sikrer flere fjær i madrassen og dermed en bedre kropp støtte på de riktige punktene. Til tross for at det finnes mange ulike fjærtyper å velge imellom, så er det disse to variantene som sikrer den beste fleksibiliteten til din kroppsvekt.

Størrelse

Det er ofte vanskelig å vite nøyaktig hvilken størrelse man skal velge for sengen sin. Kroppslengder varierer. Om man sover med en ekstra partner, så skal sengen også være lang nok for begge. Med regulerbare senger så kan det ofte være hakket vanskeligere å velge størrelse når man er to personer i samme seng. Man skal huske på at justeringen av høyden skjer simultant for å kunne oppnå en lik liggeposisjon.

 

For å gjøre valget lettere så finnes det hovedsakelig tre ulike sengetyper å velge imellom. Den første er 140×200 centimeter. Dette er optimalt om man kun sover en person i sengen og vil ha en justerbar seng med så mye plass som mulig. Om man har en ekstra partner, så er det optimalt å ha en seng i 160×200 cm. Dette er en regulerbar seng som er todelt. Det vil si at man kan justere sin egen side uten å påvirke den andre partners halvdel. Dersom man ønsker mer soveplass, så finnes samme modell i 180×200 centimeter. Dette kommer an på egen smak og behag.